Címke - kézműves

Panel kintről - Lakótelepi tér- és képkompozíciók kiállítása a BMK-ban

Hírek
Panel kintről  - Lakótelepi tér- és képkompozíciók kiállítása a BMK-ban
A Budapesti Művelődési Központ galériájában 2011. november 19-én került sor a „Panel kintről” című diák alkotópályázat és kreatív témahét legjobb munkáiból nyílt tárlat ünnepélyes megnyitójára és díjátadójára.

„Öko-otthon” kézműves műhelyek

Hírek
Címkék: kézműves
„Öko-otthon” kézműves műhelyek
„Öko-otthon” kézműves műhelyek a Zöld Tömb tavaszi kampánynapján 2012.04.28-án 12-18 óra között. Gyakorlataink: gyertyaformázás, kozmetikum keverés és friss, zöldséges csemegék készítése.

Panel kintről alkotóhét partneriskoláinkban - összegzés

Hírek
Címkék: iskolák, kézműves
Panel kintről alkotóhét partneriskoláinkban - összegzés
011. október 10. és 14. között 5 újbudai iskolában voltunk jelen Zöld Tömb – élhetőbb panel kampányunk első iskolai programjával. A tematikus napokból felépülő alkotóhét művészeti vezetője a Cellux Csoport volt. A hét fókuszába az „élhetőbb nagyváros”, „élhetőbb panel, élhetőbb lakókörnyezet” igénye került. A heti munka kiindulópontját a Panel Kintről címmel meghirdetett diák rajz- és fotópályázatunkra beérkezett és zsűrizett alkotások adták.

Így készítsen olcsó és hatékony mosogatószert

Hírek
Így készítsen olcsó és hatékony mosogatószert
A csaladhalo.hu magazin kipróbálható, takarékossági ötletét adjuk közre. A cikk a házilag, natúrszappan alapból készíthető olcsó mosogatószer receptjét ismerteti.

Játék

Hasznos

Címkék

  • Szelektiv.hu
  • Kirándul.hu
  • BMK Ifjúsági szolgáltatások