Címke - fenntarthatóság

Háztartási zajcsökkentés

Hírek
Háztartási zajcsökkentés
A zajok okozta hatások sokszor fel sem tűnnek egy egészséges embernek addig, amíg ezek az ingerek el nem érnek egy már kellemetlen szintet. A káros zajok ellen a legjobb védekezés, ha már az épület tervezésekor figyelünk a zajszigetelésre és a kivitelezés során sem tekintünk el a szigeteléstől. Néhány praktika.

Föld Órája akció, az Ország Legnagyobb Gyertyájának fényében

Hírek
Föld Órája akció, az Ország Legnagyobb Gyertyájának fényében
Hamarosan ismét itt a globális összefogás, a WWF Föld Órája napja! Március 23-án a világ legnagyobb civil akciója során emberek milliárdjai mutatnak majd példát a környezettudatosság jegyében. A WWF Magyarország idén gyertyafényben ünnepel, és gyertyagyűjtési akciót szervez, hogy a lekapcsoló eseményre kiönthesse Az Ország Legnagyobb Gyertyáját, egy közel 5 méter magas viaszóriást.

A fenntarthatóság pedagógiája

Hírek
A fenntarthatóság pedagógiája
A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Neveléstudományi Intézete és az Élet Fája Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt a Fenntarthatóság pedagógiája című nemzetközi tudományos konferenciára és tanártovábbképzésre.

5000 adag étel - feleslegből

Hírek
Címkék: fenntarthatóság
5000 adag étel - feleslegből
London, Párizs, Amszterdam és Brüsszel és más világvárosok után Budapesten került megszervezésre az Esélyt az Ételnek Nap: egy óriási üstben 5000 adag ételt főztek rászorulók számára, jó minőségű, mégis valahol feleslegessé vált alapanyagból. Gratulálunk! Az akciót a TVE is támogatta. Fotó: Élelmiszerbank

Játék

Hasznos

Címkék

  • Zöld Tömb Módszertani kiadvány
  • BMK Zöld foglalkozások óvodásoknak
  • BMK Ifjúsági szolgáltatások