„Zöld Tömb – élhetőbb panel” - Módszertani összefoglaló kiadvány

Zöld tömb - módszertani összefoglaló A KMOP-3.3.4/A kódszámú, a fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok szervezése pályázati konstrukció keretében megvalósított, "Zöld Tömb – élhetőbb panel" program módszertani ismertető anyagát olvashatja. Az összefoglaló több mint száz oldalon keresztül vezeti végig az érdeklődőt a BMK által életre hívott lakóhely-zöldítő, életmód formáló éves kampány lebonyolítási munkálatain. Szívesen fogadjuk az anyaghoz kapcsolódó szakmai meglátásokat s partneri megkereséseket.


Zöld Tömb - Módszertani kiadvány borítójaAz összefoglaló
hangsúlyt helyez a program felépítésére, tartalmi ívére, tervezési, szervezésifázisaira, az alkalmazott környezeti nevelési módszerekre, a kampányeredményeire, illetve a program során kifejlesztett kommunikációs és oktatásisegédanyagok ismertetésére is.

Programunkat Budapest XI. kerületében, nagyvárosi panelkörnyezetben, a 2011/2012-es tanévben, partneriskolákkal és civil szolgáltatópartnerekkel való együttműködésben valósítottuk meg.

Kiadványunkat kiemelten ajánljuk a közművelődési szakemberek, kulturális szervezők, környezeti nevelők és a pedagógusok figyelmébe; s bízunk abban, hogy a leírtak ötleteket adnak, ráirányítják a figyelmet akörnyezet- és életmód kultúra kiaknázható, friss tudásterületeire, s segítő kiindulópontot jelentenek hasonló jellegű, s hasonló célú programoktervezéséhez, megvalósításához is.

Szívesen fogadjuk az anyaghoz, a témához, a kampánytartalomhoz kapcsolódó szakmai meglátásokat, s nyitottak vagyunk az együttműködésben gondolkodó partneri megkeresésekre is.

A kiadvány letölthető innen >>>

Játék

Hasznos

Címkék

  • BMK Zöld foglalkozások óvodásoknak
  • Szelektiv.hu
  • BMK Ifjúsági szolgáltatások